• dk.jpg
  • en.jpg
  • de.jpg
C200 CNC Maskiner

CNC drejning og fræsning - for optimal præcision og perfektion

Hos REA automatdrejning er vi kendt for at levere emner med en høj finish. Vores CNC styrede maskiner betjenes af vore dygtige veluddannede medarbejdere, så kunden altid er sikret det bedste produkt. Vi investerer løbende i nye maskiner for at være på forkant med den teknologiske udvikling og de højeste kvalitetskrav. Både vores en- og flerspindlede CNC maskiner er forsynede med automatiske stanglademagasiner.

UR10

Vores robot fra Universal Robots assisterer ved vores Index V160 maskiner.

6 og 8-spindel CNC og kurvestyrede maskiner

Med præcisionsmaskiner fra GITAL og GILDEMEISTER klarer vi masseproduktion af drejeemner i dimensionerne 5-35mm i seriestørrelser over 20.000 stk. Vores WICKMAN maskiner går op til 45mm i seriestørrelser fra 20.000 stk. og opefter.

CNC transfermaskiner

Vore 2 store Buffoli Transfer maskiner er udstyrede med henholdsvis 10 og 12 stationer og klarer opgaver i stål og metaller op til 50 mm. Seriestørrelse fra 100.000 stk.

CNC styrede revolverautomater og twin maskiner

Vores maskinpark tæller INDEX ABC, INDEX GB, NAKAMURA samt MORI SEIKI med indtil 12 bearbejdningsakser og dimensioner op til 65mm. Vores twin maskiner fra GILDEMEISTER-MF Twin 65, MORI SEIKI samt NAKAMURA TW20 har en bearbejdning på 12 akser med en stanggennemgang op til 65 mm.

CNC styrede langdrejemaskiner

Langdrejemaskiner udfører alle opgaver i én arbejdsgang, hvilket giver en meget økonomisk produktion. Vi benytter langdrejeautomater fra STAR, CITIZEN, TRAUB og TORNOS BECHLER med en bearbejdning på op til 13 akser og en stanggennemgang op til 32mm. Vores kurvestyrede drejeautomater fra TRAUB, giver mulighed for at bearbejde emner op til 60mm.

CNC patronmaskiner

Vore patronmaskiner fra INDEX, MORI SEIKI og NAKAMURA udfører komplekse emner op til 300 mm i diameter.

Kurvestyrede drejeautomater

Vores kurvestyrede drejeautomater fra Traub, giver mulighed for at bearbejde emner op til 60 mm.