• dk.jpg
  • en.jpg
  • de.jpg
FOTOOGCO-0052.jpg

Brancher

REA automatdrejning har gennem årene været foretrukken underleverandør til et utal af produkter indenfor forskellige brancher. I dag eksporterer vi ca. 35 % af produktionen til lande som fx Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Kina, Indien, Mexico og USA.

Herunder kan du se nogle af de brancher vi levere til:

industry.jpg

Industrien

REA har helt fra begyndelsen produceret dele til industrien i Danmark. Vore mange kunder findes i brancher som fx hydraulik, pneumatik, energi, møbel, medicinal og Hi-fi.

automotive.jpg

Bilindustrien

REA's emner indgår i produktionen af dele til bilindustrien og vi er underleverandør til fx: McLaren, Bentley, Aston Martin, John Deere, Scania, BMW og VW.

energy.jpg

Energisektoren

REA har længe været underleverandør til energisektoren. Vore kunder findes blandt andet i vindmølleindustrien samt offshore branchen.

defence.jpg

Forsvaret

Til forsvarsindustrien, producerer vi bla. komponenter der indgår i radarsystemer, samt dele til mobile teleskopantenner i kompositmaterialer.

Furniture.jpg

Møbelindustrien

REA leverer dreje- og fræsedele i plast og metal til møbelindustrien, ved hjælp af avancerede CNC-maskiner og ekspertise inden for materialer og design. Vi tilbyder også samarbejde omkring produktudvikling, for at sikre den bedste løsning til kundens behov.

Medicinal.jpg

Medicinal

REA er leverandør af præcisionsdreje- og fræsedele til medicinalindustrien. Vores højkvalitetskomponenter er nøje fremstillet i overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder og tolerancer for at sikre pålidelighed og præcision i medicinsk udstyr.