• dk.jpg
  • en.jpg
  • de.jpg
FOTOOGCO-0131.jpg

Højteknologiske CNC-maskiner, gode arbejdsforhold, dygtige kolleger!

- er det noget for dig?

Vore styrker er at vi leverer høj kvalitet, har en fleksibel produktion og en hurtig levering. Et klart mål er at være de førende på markedet, og derfor har vi brug for kompetente medarbejdere.

REA Automatdrejning har et godt arbejdsmiljø og mere end 80 kompetente medarbejdere, og flere gange om året fejrer vi både 10, 25, 35 og endda 40 års jubilæer. Som medarbejder hos REA arbejder du i en travl virksomhed, og koncentrerer dig om hver dag at yde dit bedste, og din hverdag består af en blanding af nye og spændende opgaver, samt gentagelsesordrer fra eksisterende kunder.

Er du uddannet maskinarbejder/industritekniker eller har du blot interesse for faget og ny teknologi, vil vi gerne indbyde dig til en uformel snak om dine ønsker for en eventuel ansættelse hos REA. Søger du læreplads er du også velkommen til at høre om dine muligheder. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesforhold, fri arbejdstøj med vaskeordning, en aktiv personaleforening og ikke mindst, et godt arbejdsmiljø/kammeratskab.

Kontakt: (uopfordrede ansøgninger pr. mail, vedhæftet CV) til: Adm. direktør Lone Nielsen job@rea.dk

REA Automatdrejning søger i øjeblikket: